Προμηθευτές

Η συνεργασία σας ως προμηθευτής της SPAR Κύπρου, συνδέει την επιχείρηση σας μ’ ένα παγκόσμιο δίκτυο λιανικής πώλησης επιχειρήσεων με πάθος για καινοτομία.

Η ικανότητα προσαρμογής μας, μας επιτρέπει να προσαρμόσουμε την τοπική προσφορά και να κατανοήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Η ευελιξία μας,μας επιτρέπει να προμηθεύσουμε τοπικά προϊόντα, υποστηρίζοντας τους τοπικούς αγρότες και να δημιουργήσουμε πραγματική σύνδεση με τις τοπικές κοινότητες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ – ΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟ

Το διεθνές πρόγραμμα προμηθευτών της SPAR συντονίζει την υποστήριξη της SPAR Κύπρου και εξασφαλίζει ότι τα πιο πρόσφατα προϊόντα, υπηρεσίες και εξοπλισμός είναι διαθέσιμα για χρήση στα κέντρα διανομής και στα καταστήματα μας για να εξυπηρετούν τους πελάτες μας.
Οι προνομιούχοι προμηθευτές μας προσφέρουν αποθήκευση σε ψυγείο, στήσιμο καταστήματος, φωτισμό, παρακολούθηση οχημάτων, και υπηρεσίες ανάλυσης πελατών και δεδομένων.

Προϊόντα της δικής μας επωνυμίας

Η SPAR International παρέχει μια σειρά προϊόντων υψηλών προδιαγραφών τα οποία πωλούνται σε πολλές χώρες παγκοσμίως. Τα προϊόντα αυτά προσφέρουν συνδυασμό ποιότητας και αξίας στους καταναλωτές και ταυτόχρονα αποτελούν μια κερδοφόρα λύση για τον έμπορο λιανικής πώλησης.

Το πρώτο SPAR διεθνώς αναπτύχθηκε το 1995 και από τότε ακολούθησαν πολλές νέες προσθήκες. Η βασική γκάμα προϊόντων, έχει ενοποιηθεί στο κέντρο διανομής της Ολλανδίας, ενώ ταυτόχρονα παρέχει πρόσθετες υπηρεσίες για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών των χωρών, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα την παγκόσμια παρουσία και ποικιλία του εμπορικού σήματος SPAR.

Η στενή συνεργασία της SPAR με τους εταίρους της, λιανέμπορους και κατασκευαστές οδήγησε στην αύξηση της κλίμακας της επιχείρησης Spar International.

Η διείσδυση των SPAR διεθνώς σ’ όλες σχεδόν τις χώρες συμβάλλει στη δημιουργία αφοσίωσης στην μάρκα και προσφέρει εξαιρετική αξία στους καταναλωτές και τους κατασκευαστές παγκοσμίως.