Είδη καταστημάτων

Η SPAR εφαρμόζει μια πολυδιάστατη στρατηγική λιανικής πώλησης που επιτρέπει στους εταίρους της να προσαρμόσουν την λιανική τους πρόταση καλύπτωντας τις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών σε διαφορετικές αγορές. Οι μορφές SPAR Express, SPAR Supermarket και SPAR Hypermarket, εκσυγχρονίζονται και αναβαθμίζονται συνεχώς έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή εμπειρία αγορών για τους πελάτες της SPAR παγκοσμίως.

SPAR Express

Το μοντέλο των καταστημάτων SPAR Express έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες των συνοικιακών, αστικών και αγροτικών περιοχών καθώς επίσης και για τα κεντρικά σημεία των αστικών περιοχών όπου υπάρχει συχνή διέλευση καταναλωτών καλύπτωντας τις ανάγκες τους σε καθημερινή βάση. Η SPAR Express είναι ιδανικό για μικρότερες τοποθεσίες λιανικής πώλησης, με χώρο πωλήσεων μεταξύ 200 μέχρι 700 τ.μ.

Η προιοντική γκάμα των SPAR Express επικεντρώνεται στον καταναλωτή που ψάχνει ευκολία, είτε για να αγοράσει φαγητό για τον δρόμο είτε για να συμπληρώσει το εβδομαδιαίο του ψώνισμα που γίνεται σε πιο μεγάλα καταστήματα. Η SPAR Express είναι εκεί για να παρέχει στον καταναλωτή όλα όσα χρειάζεται όταν τα χρειάζεται.

Τα σούπερμαρκετ SPAR

Τα σούπερμαρκετ SPAR είναι η μεγαλύτερη μορφή υπεραγοράς και απευθύνεται στην κάλυψη των εβδομαδιαίων αναγκών σε αγορές της κάθε οικογένειας .

Τα σούπερμαρκετ SPAR διαθέτουν χώρο λιανικής πώλησης μεταξύ 700 και 2000 τ.μ. και βρίσκονται τόσο σε αστικές όσο και σε αγροτικές περιοχές όπου δίνεται η ευχέρεια δημιουργίας ενώς μεγάλου σούπερμαρκετ.

Η μεγαλύτερη επιφάνεια σε χώρο πωλήσεων επιτρέπει μια ολοκληρωμένη προιοντική ποικιλία και επίπεδο υπηρεσιών που περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα σε φρέσκα τρόφιμα, φαγώσιμα προϊόντα και μη, αλλά περιλαμβάνει επίσης δυνατή προσφορά σε προϊόντα Food-to-Go.

SPAR Hypermarket

Η υπεραγορά SPAR είναι η μεγαλύτερη μορφή Spar με καταστήματα πωλήσεων άνω των 2000 τ.μ. Επικεντρώνεται στο να είναι one -stop shop το οποίο προσφέρει μεγάλη επιλογή σε προϊόντα φαγώσιμα και μη.

Η ευρεία επιλογή και οι άνετοι χώροι στάθμευσης καθιστούν τα Hypermarket SPAR την προτιμότερη επιλογή για τις αγορές του Σαββατοκύριακου.