Υλικά:

  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ½ σκελίδα σκόρδο λιωμένο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ λιωμένο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο κουρκουμά.
  • 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο θυμάρι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • Φρεσκοαλεσμένο πιπέρι
  • 500g καρότα καθαρισμένα και κομμένα
  • 1 λίτρο ζωμό λαχανικών
  • Καβουρδισμένα και ψιλοκομμένα φουντούκια
  • φρέσκο θυμάρι

Εκτέλεση:

1)Κόβετε τα καρότα και τα κρεμμύδια σε μικρά κομματάκια.

2) Τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το τζίντζερ και τον κουρκουμά, και μετά προσθέτετε το ζωμό λαχανικών και τα καρότα.

2)Σιγοβράζετε τα καρότα μέχρι να μαλακώσουν και τα πολτοποιείτε.