Ingredients

  • 1 φλυτζάνι ψημένο άγριο ρύζι και 1 φλυτζάνι ψημένη κινόα
  • 1 φλ. ψητά παντζάρια
  • 500 γρ. χαλούμι σε λουρίδες
  • ¼ φλ. ψητούς κολοκυθόσπορους
  • ⅓ φλ. σταφίδα σουλτανιά
  • 2 ματσάκια κάρδαμο
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι, κομμένο φρέσκο βασιλικό, αλάτι και πιπέρι

Method

1) Ανακάτεψε 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, 1 κ.σ. κόκκινο ξύδι, 1 κ.σ. γιαούρτι και ½ κ.γλ. σκόρδο.

2) Ανακάτεψε σε μεγάλο μπώλ το ρύζι με την κινόα, και ρίξε τους κολοκυθόσπορους με το κρεμμύδι και τα παντζάρια.

3) Τηγανίζουμε το χαλούμι και απο τις δύο πλευρές και το αφήνουμε να κρυώσει.